Zie foto's (8)

West Park

Snowboarden toegankelijk voor iedereen
Waterskiën, Kabelwaterski, Wakeboard in Inzinzac-Lochrist
  • Het West Wake Park is gevestigd in een oude steengroeve en laat het hele gezin kennismaken met de sensatie van het waterskiën in een atypische en ontspannende omgeving.

  • Op 20 minuten van Lorient ligt het West Wake Park aan een prachtig, tegen de wind beschut water, omgeven door groene heuvels. Een deel van het terrein is gereserveerd voor het Aquaparc, een bewaakte zwemzone met grappige drijvende springkussens en één motto: plezier, niets dan plezier! De rest van het meer is gewijd aan glijden met de waterskilift, toegankelijk vanaf acht jaar. Elke deelnemer is uitgerust met een helm en een reddingsvest om in alle veiligheid te kunnen rijden. Of u nu een...
    Op 20 minuten van Lorient ligt het West Wake Park aan een prachtig, tegen de wind beschut water, omgeven door groene heuvels. Een deel van het terrein is gereserveerd voor het Aquaparc, een bewaakte zwemzone met grappige drijvende springkussens en één motto: plezier, niets dan plezier! De rest van het meer is gewijd aan glijden met de waterskilift, toegankelijk vanaf acht jaar. Elke deelnemer is uitgerust met een helm en een reddingsvest om in alle veiligheid te kunnen rijden. Of u nu een beginner bent of een waaghals, kies het medium dat bij u past. Kneeboarding is een goede manier om kennis te maken met de sport. Waterskiën, wakeboarden en wakeskating voor de meer ervaren watersporters beloven fantastische sensaties! Het terras van de snackbar biedt een mooi uitzichtpunt om te ontspannen terwijl u geniet van de vrolijke watershow in 24° water in de zomer.
  • Gesproken talen
    • Frans
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Officiële website van Toerisme Bretagne