Xu-Zhen-European-Thousand-Arms-Classical-Sculpture-Le-Voyage-a-Nantes-2023Xu-Zhen-European-Thousand-Arms-Classical-Sculpture-Le-Voyage-a-Nantes-2023
©Xu-Zhen-European-Thousand-Arms-Classical-Sculpture-Le-Voyage-a-Nantes-2023|Martin Argyroglo
Le Voyage à NantesNantes - Van 6 juli tot 8 september 2024

Le Voyage à Nantes

Nantes - Van 6 juli tot 8 september 2024

De groene lijn is deze zomer weer van de partij in Nantes! Volg de moderne kunstroute door de stad waar tijdelijke installaties en onverwachte werken overal kunnen opduiken. Een verrassende wandeling, te ontdekken met de Pass Nantes.

Moderne kunstroute

Van de zomer in Nantes? Elk jaar kunnen bezoekers van begin juli tot begin september een nieuwe route volgen om de moderne kunst in de stad te ontdekken, op de meest onverwachte plekken.  De stad laat zich van een surrealistische kant zien. De beelden komen tot leven, laat je emoties de vrije loop. Vervolgens richting Lieu Unique om bij te komen van deze ervaring en te genieten van een drankje. En vergeet niet iets te eten voor Les Anneaux de Buren, aan de oever van de Loire, bij Cantine du Voyage, op het Ile de Nantes… Het programma is zeer gevarieerd: grote tentoonstellingen, artistieke installaties in de openbare ruimte, culturele locaties die 7 dagen in de week open zijn, voorstellingen, concerten, excursies per boot op de Erdre en de Loire en zelfs een jazzfestival. Een reis die je in je eigen tempo kunt maken dankzij de talloze mogelijkheden en opties van de Pass Nantes (24 uur, 48 uur, 72 uur of 7 dagen).

Ook interessant

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten