crtb-ad3131-lamoureux-alexandre.jpg
©Traversee a pied du passage entre l'ile du Grand Be et Saint-Malo Intramuros|LAMOUREUX Alexandre
Pharos ReizenEen verrassende en inspirerende vakantie

Pharos Reizen

Pharos Reizen is vernoemd naar de oudste vuurtoren ter wereld. Zij schijnen je graag bij op je zoektocht naar een bijzondere vakantie. De vakanties van Pharos Reizen zijn net een beetje anders en altijd zorgvuldig geselecteerd. Je kunt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is, Pharos Reizen is immers van de ANWB!

Logo Pharos Reizen ReferenceLogo Pharos Reizen Reference
©Logo Pharos Reizen Reference

Vind jouw vakantie in Bretagne

Ook Pharos Reizen heeft de plezierige vakantiebestemming Bretagne ontdekt en tipt bijvoorbeeld de megalieten van Carnac, de Roze Granietkust, het eiland Ouessant of het Fort National bij Saint-Malo. Wil je al deze bezienswaardigheden bezoeken tijdens jouw vakantie? Dat kan! Pharos Reizen biedt een 10-daagse rondreis door Bretagne, samengesteld met deze highligts én andere must sees voor een onvergetelijke vakantie in Bretagne.

Dit is een van de oudste rondreizen uit het assortiment van Pharos Reizen. Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan is de reis in 2017 geheel vernieuwd. Er is meer inbegrepen, zoals een individuele dagexcursie naar het kleine doch imposante eiland Ouessant. Ook heeft Pharos Reizen de meest bijzondere hotels  geselecteerd. Vrijwel steeds op slechts een paar stappen lopen van de oceaan, zo tekenend voor de streek. Alle hotels hebben een uitstekende keuken, twee hebben zelfs een Michelin-ster.

Naast deze rondreis biedt Pharos Reizen ook prachtige plaatsen aan op de campings aan de Roze Granietkust, in de Finistère en aan de Atlantische Kust bij Quimper.

 

Contact


Pharos Reizen
Taurusavenue 18
2132 LS Hoofddorp
Tel. (+31) (0)23 55 42 870

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten